Forside / Om Blikk Byggvare

Om Blikk Byggvare

blikk-byggvare-tak

Blikk Byggvare er en frittstående leverandør med bred erfaring og spesialtilpassede løsninger til ditt oppussing- og byggeprosjekt. Kvalitetsprodukter og vår frihet gir oss spillerom til å fokusere på løsninger som gir trygghet og skaper trivsel.

Blikk Byggvare samarbeider med flere håndverkere og kan hjelpe deg å få jobben gjort. Du kan selv bestemme om du vil ha materialpakke levert på avtalt sted eller hele jobben ferdig utført. Derfor kan du velge:

Felles for begge valgene er at løsningene holder høy kvalitet og ser bra ut. En leveranse fra oss skal være enkel, kundevennlig og av beste kvalitet. Et tak eller en fasade levert av oss vil være tett og solid, samtidig som den løfter boligens utseende.

Med blikk for kvalitet og detaljer

Blikk Byggvare er på nett, og våre håndverkere er ute i feltet. Slik kan vi levere kvalitet på en kostnadseffektiv og smart måte. Alt vi leverer er kvalitetsprodukter beregnet for proffer, - til veldig konkurransedyktige priser.

Vårt hovedkontor er i Vennesla, men gjennom våre takteam, fasadeteam og andre samarbeidspartnere kan vi levere de fleste steder i landet.

Kontakt oss dersom du har et tak- eller fasadeprosjekt og ønsker det fritt levert, eller ferdig montert.

 

Fritt levert – materialpakke til selvmontering!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Ferdig montert!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.