Forside / Maler Oslo

Maler Oslo

maler-oslo

Be om befaring

maler-oslo

Be om befaring

Maler i Oslo fra malerteam – et konsept fra Blikk Byggvare

Maling av hus er helt nødvendig å holde fasaden vedlikeholdt og unngå sopp og råte. Gjør man ikke malejobben riktig risikerer man at hele innsatsen i løpet av kort tid viser seg bortkastet. Lar du et av våre malerteam ta seg av oppdraget, får du et pent resultat som holder lenge.  

Behøver huset å males?

Er du usikker på om huset behøver å males kan du selv sjekke fasaden ved å se etter sprekker avflassing. Finner du svertesopp vil dette være en sterk indikator på at det er på tide å gjøre noe med husveggene. Er det vanskelig å få sjekket fasaden skikkelig, så kan du kontakte oss for en uforpliktende befaring.

Vi sjekker og gir deg en tilbakemelding på hva som eventuelt bør gjøres.

Hvor lang tid tar det å male et hus?

Ingen hus er like og derfor finnes det ikke noen fasit på dette. Tidsbruken er avhengig av størrelsen på huset, antallet etasjer og tilgjengeligheten for malerne.

Hvilke forberedelser som kreves vil også kunne påvirke prisen, ettersom ulike materialer og design krever forskjellig grunnarbeid. En betongvegg vil for eksempel kanskje trenge å bli behandlet med kjemikalier før malingen, mens en trevegg gjerne må skrapes.

Etter en befaring kan vi gi deg et forslag, en totalpris og et tidsestimat på jobben.

Er vi din maler i Oslo?

Blikk Byggvare består av spesialiserte fagteam innen ulike håndverksnisjer. Vi har takteam, blikkenslagere og ikke minst malerteam. Når du bruker et av våre team får du profesjonelle håndverkere som gjør jobben skikkelig og sørger for et varig resultat.

Blikk Byggvare er et konsept fra Agder Tak, Sørlandets største taklegger. Vi har lang erfaring i bransjen og denne bruker vi når vi setter sammen fagteam, slik at vi kan tilby håndverkere som gjør en skikkelig jobb. Det blir som avtalt!

 

Fritt levert – materialpakke til selvmontering!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Ferdig montert!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.