Forside / Blikkenslager

Blikkenslager

Blikkenslager

Gratis befaring!

Blikkenslager

Gratis befaring!

Blikk Byggvare har eget blikkenslagerverksted. Her kan vi lage alt av blikk og beslag til tak og fasade.

Eksperten på blikk

Vi spesialtilpasser beslag og leverer til alle typer tak og fasade. Hos oss kan du velge fritt levert til selvmontering, eller ferdig montert av våre dyktige håndverkere.

Vi er en frittstående leverandør som fokuserer på å levere løsninger som skaper trygghet og trivsel.

Hva gjør en blikkenslager?

En blikkenslager jobber med tynnplater og tynnplateprodukter i forskjellige typer metall. I gamle dager var blikkenslageren en som laget kaffekjeler, kasseroller og husholdningsutstyr. Faget har utviklet seg mye og nå er blikkenslageren kanskje den viktigste håndverkeren for å holde boligen tett.  

Alt av metallbeslag som skal på en bygning utføres av blikkenslageren. Det skal lite til for å få fuktgjennomtrengning i husets tak eller fasade, derfor er det viktig at blikkenslageren spesialtilpasser alle beslag, slik at det blir det skikkelig tett.

Dette trenger du blikkenslageren til:

 • Spesialtilpassede beslag
 • Produksjon og montasje av beslag til tak og fasade
 • Pipebeslag og luftehatter
 • Vindusbeslag
 • Alle typer takrenner, med takfotbeslag
 • Skjøtefrie takrenner
 • Vindski og gesimsbeslag
 • Servicearbeid på tak/fasader.
 • Båndtekking
 • Platetak

I vårt blikkenslagerverksted spesialtilpasser vi i henhold til byggekrav og ønsker. Spør oss gjerne om råd.

Takarbeid

På taket må det gjøres inntekking av piper, takhatter og karnapper. Dette er risiko områder for fuktinntrengning og blikkenslageren monterer beslagene som skal holde bygget tett.

Blikkenslagerarbeidet er ofte utenpåliggende beslag som blir veldig synlige. Med riktig utførelse blir dette pene elementer som bidrar til å løfte takets utseende.

Båndtekking er en type blikkenslagerarbeid som er veldig vanlig på bygårder og større hus. Dette arbeidet består i å false metallplater sammen slik at skjøtene blir 100% tette. Resultatet blir et pent, klassisk og holdbart tak.

Det er strenge krav til rassikring på tak og det er huseiers ansvar at snøfangere er montert.

Våre blikkenslagere produserer og monterer alt til ditt tak.

Fasadearbeid

Blikkenslageren utfører mye arbeid på fasader. Disse kan eksempelvis kles med alle typer metaller som stål, aluminium, sink, kobber og rustfritt stål. Det er også en økende trend med plater av kompositt. Disse løsningene gjør fasaden vedlikeholdsfri. Montasjen bør utføres av blikkenslageren, som er spesialisten innen fagområdet.

Fasader som kles med trepanel, glass eller stein vil også ha behov for en rekke ulike beslag som blikkenslageren monterer.

Blikk fra Blikk

Blikk Byggvare har spesialister innen blikkenslager arbeid. Vi er totalleverandør som kan levere spesialtilpassede løsninger, komplett montert.

Vi tar hele prosjektet så du får alt ferdig montert, eller vi kan levere det du trenger til jobben slik at du kan gjøre det selv.

Blikk Byggvare er på nett, og våre håndverkere er ute i feltet. Slik kan vi levere kvalitet på en kostnadseffektiv og smart måte. Alt vi leverer er kvalitetsprodukter beregnet for proffer, til veldig konkurransedyktige priser. 

Nyttige snarveier:

 

Fritt levert – materialpakke til selvmontering!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Ferdig montert!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.