Forside / Blikkenslager Oslo

Blikkenslager i Oslo

Blikkenslager oslo

Kontakt oss for befaring

Blikkenslager oslo

Kontakt oss for befaring

Blikk Byggvare har eget blikkenslagerverksted og kan lage alt av blikk og beslag til tak og fasade.

Dette gjør en blikkenslager:

 • Spesialtilpassede beslag
 • Produksjon og montasje av beslag til tak og fasade
 • Pipebeslag og luftehatter
 • Vindusbeslag
 • Alle typer takrenner, med takfotbeslag
 • Skjøtefrie takrenner
 • Vindski og gesimsbeslag
 • Servicearbeid på tak/fasader.
 • Båndtekking
 • Platetak

Alt av beslag som skal på en bygning bør utføres av en blikkenslager. Det skal lite til for å få fuktgjennomtrengning i husets tak eller fasade, så vi tilpasser i henhold til byggekrav og ønsker.

Eksperten på blikk i Oslo

Vi spesialtilpasser beslag til alle typer tak og fasade. Hos oss kan du velge fritt levert til selvmontering, eller ferdig montert av våre dyktige håndverkere.

Som en frittstående leverandør kan vi fokusere på løsninger som skaper trygghet og trivsel, fremfor bestemte produkter. Dette gjør oss til en trygg og solid takpartner for både proffer og private kunder.

Blikkenslager på taket

Typiske risiko områder for fuktinntrengning er piper, takhatter og karnapper.  Blikkenslageren gjør inntekking av disse og monterer beslagene som skal holde bygget tett. Utenpåliggende beslag blir synlige og bidrar til å løfte takets utseende dersom utførelsen blir gjort riktig.

Det er også strenge krav til rassikring på tak og det er huseiers ansvar at snøfangere er montert. Vi fikser alle sikringstiltakene som behøves på taket.

Båndtekking

Båndtekking er tradisjonelt blikkenslagerarbeid som det gjøres mye av sentralt i Oslo. Dette er vanlig på bygårder og større hus og arbeidet består i å false metallplater sammen slik at skjøtene blir 100% tette. Resultatet blir pent og holdbart.

Det som gjør et båndtekkingstak så unikt er at sømmene, som er det svakeste punktet på taket, er hevet over taknivået. Dette gjør at faren for lekkasje elimineres. Ettersom platene løper uhindret fra topp til bunn av taket, får hele taket totalt mindre sømmer enn andre taktyper.

Båndtekking av tak passer imidlertid ikke til flate tak, eller tak med lav helning.

Fasader

Fasader kan kles med alle typer metaller som eksempelvis stål, aluminium, sink, kobber og rustfritt stål. Det er også en økende trend med plater laget av kompositt.

Disse løsningene gir deg en tilnærmet vedlikeholdsfri og holdbar fasade. Blikkenslageren er spesialisten innen dette fagområdet og bør stå for utføring av monteringen.

Fasader som kles med trepanel, glass eller stein vil også ha behov for en rekke ulike beslag som blikkenslageren monterer.

Blikk fra Blikk

Blikk Byggvare har spesialister innen blikkenslager arbeid. Vi er en totalleverandør som kan levere spesialtilpassede løsninger, komplett montert eller fritt levert.

Blikk Byggvare er på nett, og våre håndverkere er ute i feltet. Slik kan vi levere kvalitet på en kostnadseffektiv og smart måte, samtidig som vi er lett tilgjengelige. Alt vi leverer er kvalitetsprodukter beregnet for proffer, til veldig konkurransedyktige priser. 

Med blikk for kvalitet og detaljer – kontakt oss for en blikkenslager i Oslo

 

Fritt levert – materialpakke til selvmontering!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Ferdig montert!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.